Alarm klasse 2 prijs

Alarm Klasse 2 Prijs: Betaalbare Beveiliging voor Jouw Woning

Een Alarm Klasse 2 systeem biedt betaalbare en effectieve beveiliging voor jouw huis. Met de voordelen van inbraakpreventie, betaalbaarheid en eenvoudige installatie is het een verstandige investering in de veiligheid van je gezin en eigendommen. Overweeg om vandaag nog contact op te nemen met een professionele beveiligingsinstallateur om de prijsopties te bespreken en de eerste stap te zetten naar een veiliger huis.

Meer weten over Alarm klasse 2 prijs? 

Als het gaat om de veiligheid van je huis, is er niets belangrijker dan gemoedsrust. Een Alarm Klasse 2 systeem kan je die gemoedsrust bieden tegen een betaalbare prijs. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen van een Alarm Klasse 2 systeem:

1. Effectieve Inbraakpreventie

Een Alarm Klasse 2 systeem is ontworpen om inbraken te voorkomen. Het is uitgerust met geavanceerde sensoren en detectoren die indringers detecteren zodra ze proberen binnen te komen. Het luide alarm dat afgaat, schrikt de inbrekers af en waarschuwt jou en je buren onmiddellijk.

2. Betaalbaarheid

In vergelijking met andere beveiligingssystemen zijn Alarm Klasse 2 systemen zeer betaalbaar. Je kunt genieten van hoogwaardige beveiliging zonder je budget te overschrijden.

3. Eenvoudige Installatie

Het installeren van een Alarm Klasse 2 systeem is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde bedrading. Professionele installateurs kunnen het systeem snel en efficiënt opzetten, zodat je binnen de kortste keren beschermd bent.

Wat is de Prijs van een Alarm Klasse 2 Systeem?

Nu je de voordelen van een Alarm Klasse 2 systeem kent, wil je natuurlijk weten wat de prijs is. De prijs van een Alarm Klasse 2 systeem kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van je huis en de gewenste functies. Gemiddeld ligt de prijs tussen de €500 en €1000.

Bespaar Op Je Verzekering

Een bijkomend voordeel van het hebben van een Alarm Klasse 2 systeem is dat het je geld kan besparen op je huisverzekering. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen aan voor huiseigenaren met beveiligingssystemen, wat de algehele kosten van het systeem verder kan compenseren.

Alarm klasse 2 prijs

Websites met betrekking tot Alarm klasse 2 prijs

Auto alarm klasse 5 actief voertuigvolgsysteem met inbouw en SCM certificaatl.

Auto alarm systeem klasse 5 inclusief inbouw en SCM certificaat.  Wij zijn de auto alarm klasse 5 inbouw specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp

SCM Kiwa autoalarm inbouw

Een auto is voor velen een kostbaar bezit en het is van groot belang om deze te beschermen tegen diefstal en inbraak. Een klasse 5 auto alarm, inclusief inbouw en SCM certificaat, biedt de ultieme beveiliging voor uw voertuig. In dit artikel zullen we in detail ingaan op waarom een klasse 5 auto alarm een verstandige keuze is en waarom u deze door onze experts in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp zou moeten laten installeren.

Waarom een klasse 5 auto alarm?

Een klasse 5 auto alarm is de meest geavanceerde en uitgebreide beveiligingsoptie voor uw voertuig. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom u zou moeten overwegen om te investeren in een klasse 5 auto alarm:

Autoalarm + actief Track and Trace systeem. Een klasse 5 auto alarm gaat verder dan alleen het waarschuwen bij inbraak. Het omvat ook een actief Track and Trace systeem, wat betekent dat uw voertuig te allen tijde nauwkeurig traceerbaar is in geval van diefstal.

Beste en meest uitgebreide alarm voor uw auto. Klasse 5 alarmsystemen behoren tot de meest geavanceerde op de markt en bieden uitgebreide bescherming voor uw voertuig.

Veel veiliger dan een af-fabriek alarmsysteem. Standaard alarmsystemen die door fabrikanten worden geleverd, zijn vaak beperkt in functionaliteit. Een klasse 5 alarm biedt aanzienlijk meer beveiligingsopties.

Automatische melding bij alarm. Wanneer het alarm wordt geactiveerd, ontvangt de alarmcentrale automatisch een melding. Dit betekent dat er onmiddellijk actie kan worden ondernomen bij een poging tot diefstal.

Anti jamming technologie. Klasse 5 alarmsystemen zijn uitgerust met anti jamming technologie, waardoor het voor potentiële dieven moeilijker is om het systeem te saboteren.

Ontzichtbare installatie

Het klasse 5 alarm kan onzichtbaar worden ingebouwd, zodat het de esthetiek van uw voertuig niet verstoort.

Wij bieden 5 jaar garantie op de inbouw van uw klasse 5 auto alarm, zodat u met een gerust hart kunt genieten van extra beveiliging.

Prijzen klasse 5 alarm

De kosten voor het inbouwen van een klasse 5 alarm variëren, afhankelijk van of uw auto al is voorzien van een goedgekeurd SCM klasse 3 alarm of niet:

 • Als de auto al een goedgekeurd SCM klasse 3 alarm heeft, bedragen de kosten € 759.
 • Als de auto geen goedgekeurd SCM klasse 3 alarm heeft, bedragen de kosten € 1418.

Naast de inbouwkosten dient u ook rekening te houden met de kosten van een abonnement bij een alarmcentrale, dat ongeveer €18,50 per maand bedraagt.

Het meest uitgebreide auto alarm met actief voertuigvolgsysteem

Een klasse 5 alarm biedt alle belangrijke functies van een alarmsysteem gecombineerd met een actief voertuigvolgsysteem. Dit zorgt voor een ultieme beveiliging van uw voertuig:

 • Startblokkering: Bij een inbraak wordt de startfunctie geblokkeerd.
 • Omtrekbeveiliging: Het alarm gaat af bij verbroken deurcontact.
 • Interieurbeveiliging: Detecteert indringers die de auto betreden.
 • Noodstroomsirene: Blijft doorgaan bij sabotage.
 • Dubbele autorisatie: Extra handzender met onkraakbaar signaal.
 • Hellingshoekdetectie: Alarm gaat af bij poging tot opkrikken van de auto.
 • Het alarmsysteem staat los van de CAN-BUS van het voertuig.
 • Voertuigvolgsysteem: Uw auto is nauwkeurig traceerbaar.
 • Meldkamer: Bij een alarmmelding wordt de meldkamer geïnformeerd.

Het klasse 5 alarm voor de verzekering

Bij de inbouw van een klasse 5 alarm ontvangt u een gekeurd alarm met officieel SCM certificaat dat u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Hoewel er geen specifiek SCM klasse 5 certificaat meer bestaat, wordt u voorzien van een los klasse 3 en 4 certificaat, wat ruimschoots voldoende is voor verzekeringsdoeleinden.

Een SCM gekeurd auto alarm biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van goedkopere, niet-gekeurde alarmsystemen. Deze goedkope alternatieven zijn vaak kwetsbaar voor inbraak en kunnen storingen veroorzaken. Bovendien accepteren verzekeringsmaatschappijen doorgaans geen ongekeurde alarmsystemen.

Auto alarm inbouw verzekering

De alarmsystemen die wij inbouwen zijn SCM goedgekeurd en worden erkend door alle verzekeringsmaatschappijen. Welk type autoalarm u precies nodig heeft om uw auto optimaal te verzekeren, kan variëren afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Neem contact op met uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij om de specifieke eisen te bespreken en ervoor te zorgen dat uw voertuig adequaat is beschermd.

Onze expertise en ervaring in het installeren van klasse 5 auto alarmsystemen hebben geleid tot tevreden klanten in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp. Uw auto verdient de beste beveiliging, en ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw voertuig goed beschermd is.


Autoalarm SCM klasse 1 2 3 4 5 alarm.

Auto alarm inbouwen tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om een auto alarm te laten inbouwen, zodat uw voertuig voldoet aan de verzekeringsvereisten of simpelweg om de veiligheid van uw auto te waarborgen? Zoek niet verder! Autotec staat voor u klaar met hoogwaardige SCM / VbV / CCV goedgekeurde autoalarmsystemen en voertuigvolgsystemen. Met meer dan twee decennia ervaring in professionele installaties en technische ondersteuning op het gebied van alarmsystemen en voertuigvolgsystemen, zijn wij de experts die u nodig heeft. Bovendien werken we uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Cobra-Vodafone, Defa, Gemini en Moving Intelligence. Bent u al bekend met welk auto alarm u wilt laten inbouwen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Welke alarmsystemen kunt u laten inbouwen?

Bij Autotec bieden wij een uitgebreid assortiment alarmsystemen en voertuigvolgsystemen aan, variërend van klasse 1 tot en met klasse 5. Maar dat is nog niet alles, want wij zijn ook gespecialiseerd in TV01 peilzenders en terugvindsystemen. Het is van groot belang om op de hoogte te zijn van de polisvoorwaarden voor uw autoverzekering, en daarom staan wij altijd paraat om u deskundig advies te geven.

Per 1 januari 2021 heeft er een wijziging plaatsgevonden in de klassenindeling voor alarmsystemen met hellingshoekdetectie en voertuigvolgsystemen. De vroegere benamingen zijn hersteld:

 • Klasse 1 (voorheen startonderbreker)
 • Klasse 2 (voorheen alarmsysteem)
 • Klasse 3 (voorheen alarmsysteem met hellingshoekdetectie)

De klasse voertuigvolgsysteem is nu onderverdeeld in Klasse 4 en Klasse 5. Zowel de oude als de nieuwe benamingen kunnen voorkomen in de polisvoorwaarden. Het betreft echter dezelfde systemen, alleen de benamingen zijn aangepast.

SCM keurmerk

Verzekeraars hechten veel waarde aan het voorkomen van autodiefstal. In samenwerking met brancheorganisaties en de overheid hebben zij het Kiwa SCM Keurmerk ontwikkeld, dat staat voor hoogwaardige voertuigbeveiliging. Dit keurmerk is van toepassing op zowel de beveiligingsproducten als de installatie ervan. Pas wanneer de apparatuur vakkundig en betrouwbaar is ingebouwd, is uw auto daadwerkelijk goed beveiligd.

Bij Autotec ontvangt u altijd een SCM / VbV / CCV certificaat bij de inbouw van een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem. Heeft u een auto met een af-fabriek systeem, maar heeft u nog geen SCM certificaat ontvangen? Sinds 1 januari 2021 zijn alle af-fabriek startonderbrekers en alarmsystemen getoetst aan de nieuwe KE01 voorschriften. Voertuigen die niet beschikken over een goedgekeurd Keyless Entry en/of Start systeem kunnen niet meer gecertificeerd worden. Gelukkig kunnen we vaak deze af-fabriek systemen aanpassen, zodat we alsnog een certificering kunnen verkrijgen.

Het inbouwen van een hoogwaardig alarmsysteem of voertuigvolgsysteem is essentieel om de veiligheid van uw auto te waarborgen en te voldoen aan verzekeringsvereisten. Autotec biedt u een ruime keuze aan systemen, inclusief de nieuwste klassenindelingen en SCM keurmerken. Onze ervaring en expertise garanderen een professionele installatie, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Wilt u meer informatie over het inbouwen van autoalarmsystemen en voertuigvolgsystemen? Bezoek dan onze website voor gedetailleerde informatie en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 


Goedkoop auto alarm inbouwen

Het Belang van een Goedkoop Auto Alarm Inbouwen

In deze moderne samenleving, waar autodiefstal helaas een veelvoorkomend probleem is, wordt het steeds belangrijker om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen. Een van de meest effectieve manieren om uw auto te beschermen, zonder uw portemonnee te belasten, is door een goedkoop auto alarm in te bouwen. In dit artikel zullen we de voordelen bespreken van het installeren van een betaalbaar auto alarm.

Bescherming Tegen Diefstal

Het meest voor de hand liggende voordeel van het inbouwen van een auto alarm is natuurlijk de bescherming tegen diefstal. Met een betrouwbaar alarmsysteem kunt u indringers afschrikken en voorkomen dat ze uw voertuig stelen. Dit kan niet alleen uw auto redden, maar ook uw gemoedsrust vergroten, wetende dat uw investering veilig is.

Betaalbaarheid en Kwaliteit

Een van de grootste misvattingen over auto alarmsystemen is dat ze duur moeten zijn om effectief te zijn. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig betaalbare opties beschikbaar zijn die niet afdoen aan de kwaliteit. U kunt een hoogwaardig auto alarm inbouwen zonder de bank te breken. Dit betekent dat zelfs als u een beperkt budget heeft, u nog steeds uw auto kunt beschermen.

Gemakkelijke Installatie

Een ander voordeel van het kiezen voor een goedkoop auto alarm is dat de installatie meestal eenvoudig is. U hoeft geen professionele installateur in te huren, wat kosten kan besparen. Veel alarmsystemen worden geleverd met gedetailleerde instructies, zodat u ze zelf kunt installeren, zelfs als u geen technisch wonder bent.

Veelzijdigheid

Moderne auto alarmsystemen bieden een scala aan functies en opties. U kunt kiezen voor een systeem dat precies aan uw behoeften voldoet. Of u nu alleen basisbeveiliging wilt of extra functies zoals GPS-tracking en afstandsbediening, er is een optie die bij u past.

Het is duidelijk dat het inbouwen van een goedkoop auto alarm een verstandige investering is voor elke autobeheerder. Het beschermt niet alleen uw voertuig tegen diefstal, maar biedt ook betaalbare veiligheid en gemoedsrust. De eenvoudige installatie en veelzijdigheid maken het een aantrekkelijke optie voor iedereen. Dus waar wacht u nog op? Bescherm uw auto vandaag nog met een betrouwbaar en betaalbaar auto alarm.